Јавне набавке

Текстове о јавним набавкама које спроводи школа „Светозар Марковић“, Краљево можете да пронађете избором категорије Јавне набавке у десном бочном менију почетне стране овог веб сајта.

——————

Позив за подношење понуда- замена гипсаних плоча на плафонима

ОШ „Светозар Марковић“ објављује јавни позив за подношење понуда у поступку у поступку набавке радова-замена гипсаних плоча на плафонима у појединим учионицама и холу школе.

Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложених документа (позива за подношење понуда и предмера и предрачуна).

Позив за подношење понуда

Предмер и предрачун

Позив за достављање понуда за школски намештај

ОШ „Светозар Марковић“ објављује јавни позив за подношење понуда за школски намештај.

Позив за достављање понуда за школску библиотеку

ОШ „Светозар Марковић“ објављује јавни позив за подношење понуда за школску библиотеку.

Позив за достављање понуда за фотографисања  ученика шк. 2021/2022. године.

Позив за достављање понуда – осигурање ученика у шк. 2021/2022. години

Обавештење о продужетку рока за достављање понуда за осигурање ученика у шк. 2021/2022. години

Позив за подношење понуде

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда у поступку набавке добара- подне плочице. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за достављање понуда – Уградња опреме за јавну безбедност

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда у поступку набавке опреме за јавну безбедност. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за подношење понуде – текућа одржавања

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – текућа одржавања. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за подношење понуде – средстава за хигијену

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – средстава за хигијену. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за подношење понуде – средстава за репрезентацију

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – средстава за репрезентацију. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за поднзошење понуде – рачунарска опрема

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – рачунарска опрема. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за подношење понуде – молерско-фарбарски радови

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – молерско-фарбарски радови. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за подношење понуде – канцеларијски материјал

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – канцеларијски материјал. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за подношење понуде – електрична енергија за 2022. годину

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – електрична енергија за 2022. годину. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за подношење понуде – осигурање имовине 2022. године

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – осигурање имовине за 2022. годину. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Позив за подношење понуде – набавка услуге фотографисање ученика у школској 2022/2023. години

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – набавка услуге фотографисање ученика у школској 2022/2023. години. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Поновљени позив за подношење понуде – набавка услуге фотографисање ученика у школској 2022/2023. години

ОШ „Светозар Марковић” Краљево објављује јавни позив за подношење понуда – набавка услуге фотографисање ученика у школској 2022/2023. години. Више информација о јавној набавци можете да сазнате из приложеног документа.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s