Успех наших ученика на 42. Републичком такмичењу из физике

На Републичком такмичењу из физике одржаном у Сокобањи 29.05.2021. године у организацији Друштва физичара Србије, учествовали су ученици наше школе. Такмичење је организовано у основној школи „Митрополит Михаило“ и у средњој школи „Бранислав Нушић“. Нашу школу су представљали ученици Душан Лазић ( 7/3, наставница Наташа Китановић) и Михаило Томовић ( 6/4, наставница Јована Милијановић). Душан и Михаило су показали одлично знање, па се тако у Краљево Душан вратио са другом наградом, док је Михаило добио похвалу.

Наши ученици су се одлично показали и на Окружном такмичењу одржаном у Рашки, 24.04.2021. године у ОШ „Рашка“. Душан и Михаило су освојили другу и прву награду, респективно чиме су осигурали пласман на Републичко такмичење. Поред Душана и Михаила, награде су освојили и Филип Кречки, Матеја Кнез, Данило Радић, Милена Павловић ( трећа награда), Милош Ђурашевић и Михајло Недељковић (друга награда).

                Честитамо свим ученицима на постигнутим резулатима са жељом да их постижу и у наредним годинама!

Јована Милијановић, наставница физике

Похваљујем ученике који су остварили значајне резултате на републичком такмичењу (Душана Лазића 7/3 и Михаила Томовића 6/4) и претходним нивоима такмичења, као и наставнице који су ученике припремале за такмичења: Наташу Китановић и Јовану Милијановић.

Драгана Лазовић, директор школе

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s