У нашој школи одржан je семинар „Дечија атлетика”

Дана 19.09.2020. године ОШ „Светозар Марковић“ била је домаћин програма обуке од јавног интереса под називом „Дечја атлетика-примена савремених програма у раду са ученицима и атлетска такмичења у школи“ под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Зуов-а, Српског савеза професора физичког васпитања и спорта, Атлетског савеза Србије и координатора за Краљево Зорана Јаковљевића председника Удружења педагога физичке културе Краљево.

Учешће је узело 40 наставника физичког васпитања и наставника разредне наставе из 22 школе из Краљева и окружења. Програм је реализован из два дела (теоријски и практични део) у фискултурној сали уз прописане мере заштите свих учесника. Реализатори су били колеге Снежана Стајић испред ССПФВС и Горан Беговић испред Атлетског савеза Србије. Атмосфера на обуци је била изузетно позитивна, креативна и радна, а ОШ „Светозар Марковић“ добила је све похвале као домаћин. За све учеснике обезбеђено је послужење и ужина. Предавачима су уручени скромни поклони- дар градске управе града (Иван Бунарџић председник комисије за спорт), док је комплетан догађај забележио и фотограф. Наша теткица Марија била је на висини задатка.

Испред наше школе у обуци су учествовали наставници физичког васпитања: Зоран Јаковљевић, Марина Јевремовић, Милован Бојовић и учитељица Татјана Крстић. Свим учесницима уручена су уверења (8 бодова стручног усавршавања) и сертификати.
Хвала директорки школе Драгани Лазовић за пружену подршку у реализацији обуке у нашој школи и председнику ССПФВС др Мирославу Марковићу на указаном поверењу.

Зорана Јаковљевић, наставник физичког и здравственог васпитања

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s