Почетак школске године

Поштовани ученици и родитељи,

Нова школска година почиње у уторак, 1.9.2020. године. Настава у преподневној смени одржава се за ученике III, IV, V и VIII разреда, а у поподневној за ученике I, II, VI и VII разреда. Сва одељења подељена су на две групе: групу А и групу Б. Списак ученика по групама ученицима и родитељима доставиће одељењске старешине преко уобичајених канала комуникације (нпр. Вајбер група).


Ученици од првог до четвртог разреда ће наставу похађати свакодневно. Настава у првој смени за једну групу почиње у 8:00 а за другу у 10:40. Настава у другој смени за једну групу почиње у 13:25, а за другу у 16:05.Ученици од петог до осмог разреда не похађају наставу свакодневно, већ сваког другог дана. Прве недеље (1.9-4.9.2020. године) ученици од петог до осмог разреда похађаће наставу према следећем распореду: Група А – понедељак, среда и петак, Група Б – уторак и четвртак
Друге недеље (7.9-11.9.2020. године) ученици од петог до осмог разреда похађаће наставу према следећим распореду: Група Б – понедељак, среда и петак, Група А – уторак и четвртак

Група ученика која одређеног дана није на настави има обавезу да прати ТВ часове на РТС-у, као и да ради задатке које наставник постави на платформи за наставу на даљину.
Ученици који из одређених разлога не долазе на наставу у школи прате ТВ часове и наставу на даљину, односно извршавају своје обавезе редовно (раде домаће задатке, учествују у пројектима и друго).


Распоред часова за ниже разреде је на линку испод:

Распоред часова за ученике од петог до осмог разреда доступан је на следећем линку.

Распоред часова за више разреде

Распоред звоњења


Ученици су у обавези да се придржавају свих мера у циљу заштите здравља и безбедности ученика. О овим мерама учитељице и одељењске старешине обавестиће ученика. Препоруке за одговорно понашање објављене су у посебном чланку на школском сајту.
За недоумице у вези са распоредом часова, група и звоњења ученици могу да се обрате одељењским старешина.


Желим вам срећан почетак нове школске године!

Директор школе

Драгана Лазовић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s